kerstdiner

Win een kerstdiner bij jou thuis

Kerstmis, de tijd van het jaar om samen met je familie te genieten van elkaar en van een heerlijke maaltijd. Maar wie aan kerstmis denkt denkt ook aan zwoegen in de keuken, boodschappen­stress en een berg afwas. Heb je dit jaar gewoon geen zin om te koken voor zoveel personen? Dan heb ik de oplossing voor jou, want je kunt nu mee doen met een leuke actie van Obvion. Het enige wat je moet doen, is onderstaande rebus oplossen en het antwoord invullen op de actiepagina en je maakt kans op een echte chefkok bij je thuis.rebus

Chefkok Andy Hemelaar

Hoe zou je het vinden als een echte chefkok op eerste kerstdag in jouw keuken een heerlijke kerstmaaltijd zou komen bereiden? Dat kan! Chef Andy Hemelaar bezorgt jou en je gasten een ware smaaksensatie. Samen met de chef maak je een keuze uit vlees­ en visgerechten. Jij hoeft eerste kerstdag niets te doen, behalve gezellig tijd door te brengen met je familie of vrienden. Je keuken wordt netjes achtergelaten en ook de afwas wordt voor je gedaan. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Geen stress, maar tijd voor elkaar

Geniet van de culinaire verrassingen en beleef een stressvrije kerstmis. Wil jij het kerstdiner aan huis winnen? Doe dan mee en win. Het familiekerstdiner bestaat uit vijf gangen inclusief een wijnarrangement, tafellinnen, servies, glaswerk en bestek. Los de rebus op en m​aak kans op een kerstdiner​ voor twaalf personen​. Wees er snel bij, want je kunt nog maar tot en met 15​december meedoen! Woensdag 16 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vrolijk kerstmis!

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Post a Comment

1
Lees vorig bericht:
naanbrood glutenvrij recept
Goudbruin glutenvrij naanbrood

Dat ik de afgelopen tijd veel Aziatische recepten heb geplaatst komt omdat ik een uitgebreide rijsttafel moest maken voor 12...

Sluiten