Weerstandboost met appel en komkommer

Weerstand Boost met appel en komkommer

Lekkere en gezonde sappen zijn makkelijk te maken. Deze weerstand boost bestaat uit appel, komkommer en selderie. De naam is niet voor niets ‘weerstand boost’, deze sap is goed tegen darmklachten en het kan verlichting geven als je last hebt van hoofdpijn. Als je dit dagelijks drinkt kan het ook zorgen voor en behouden van een gezonde cholesterolgehalte. Persoonlijk vind ik sapjes vooral erg lekker, dat het heel gezond is is mooi meegenomen. Je gaat er vol van zitten en je krijgt een goede dosis vitamines binnen.

Ingrediënten

 • Anderhalve komkommer
 • Twee appels naar keuze
 • Vier stengels bleekselderij
 • Zes muntblaadjes
 • Een eetlepel verse limoensap
 • Een theelepel verse citroensap

Alle ingrediënten voor de weerstandboost

Bereiding

 1. Doe de komkommer, appels, bleekselderij en munt in een sapcentrifuge.

 2. Voeg daarna de limoen en citroensap toe.

 3. Schenk in een glas. Om het wat op te leuken kun je er nog een muntblaadje in doen.

Mocht je nou geen sapcentrifuge hebben kun je ook altijd een blender gebruiken. Dan wordt het meer een smoothie maar het smaakt net zo lekker!

Weerstandboost sap met appel en komkommer

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Comments: 1

 • Isabelle
  28 november 2013

  Ik krijg alleen maar zin om er zo eentje nu op te drinken!! Glok glok glok … YUM!! :P

Post a Comment

Lees vorig bericht:
tarweproducten
Goede en slechte koolhydraten

Koolhydraten, een verzamelnaam voor suikers en zetmelen. Koolhydraten voorzien ons lichaam van energie, de brandstof van ons lichaam. Ze helpen...

Sluiten