vitamineboost supersap

Vitamineboost in de winter; supersap

Wat een guur weer. Mensen om je heen worden met bosjes geveld door de griep, het is dus belangrijk om wat extra vitaminen in te nemen. Tijd voor een vitamineboost vruchtensap om je weerstand te verhogen. Je immuunsysteem heeft het zwaar te verduren deze maanden. Je krijgt weinig tot geen zonlicht en mensen krijgen hierdoor snel een neerslachtig gevoel. Zorg goed voor je lichaam en help het een beetje door in ieder geval genoeg vitaminen in te nemen. Voor nog meer sap inspiratie kun je ook kijken bij gezonde sappen.

Vitamineboost ingredi├źnten

  • 4 sinaasappels
  • handjevol kersen
  • 1/2 ananas
  • handjevol verse munt

Bereiding

Simpel; maak al het fruit schoon en gooi alles in je slowjuicer of sapcentrifuge.

vitamineboost supersap

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergie├źn, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Post a Comment

1
Lees vorig bericht:
chocoladecake fudge recept
Fudgy Chocoladecake

Gezond dessert nodig voor kerst? Op de valreep nog een prachtige, yummy een fudgy chocoladecake! Voor echte chocolade liefhebbers een...

Sluiten