peer mango smoothie

Pittige peer, kokosmango smoothie

Stiekem heb ik de laatste tijd het gevoel dat het al lente is en dat de zomer voor de deur staat. Als de zon je huis in schijnt , de lucht strakblauw is en je niet naar buiten gaat, dan lijkt dat verdomd veel op zomer. Vandaar dat is met deze fris, pittige peer, mango, kokos smoothie op de proppen kom. Deze smoothie smaakt gewoon naar zomer, genieten geblazen! Het regelmatig eten van mango is goed voor je huid, je huid wordt er zachter en minder dof van. Mooi extraatje zo voor de zomer ;-) Ook zit er in mango veel calcium en magnesium waardoor het ene goede vrucht is om te eten voor zwangere vrouwen.

Wat heb je nodig

  • 2 biologische peren
  • 1 mango (bevroren)
  • 2 cm verse gember
  • 1 el geraspte kokos
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 schijfje limoen

Bereiding

  1. Schil de peer en de mango (het is ook makkelijk en lekker om je fruit in de vriezer te bewaren, als je dat voor een smoothie gebruikt dan krijg je een frisse koude smoothie. Vooral lekker bij warm weer)
  2. Schil de gember
  3. Gooi alle ingrediënten op de limoen na in de blender en mix tot een gladde smoothie
  4. Knijp het schijfje limoen uit boven je glas, roer even door en geniet!

Tip: Als je verse munt in huis hebt is het ook heerlijk om die door de smoothie te doen

smoothie peer mango

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Post a Comment

1
Lees vorig bericht:
pastinaaksoep gezond recept
Pastinaak soep met kipkerrie power

De pastinaak is terug van weggeweest! Tot voor kort hoorde de pastinaak nog tot de vergeten groente, maar ondertussen kun...

Sluiten