the brave festival

Festival tip: The Brave Festival!

Houd jij van festivals, singer-songwriters en lekker eten? Dan is deze zomer The Brave Festival the place to be! Dit nieuwe festival wordt sinds vorig jaar georganiseerd door liefhebbers van echte muziek, met gitaren en piano’s (en natuurlijk alles daartussenin) gemaakt. Je zult er geen DJ’s vinden maar alleen artiesten uit het singer-songwriter- en folk-genre. Er zijn ontzettend veel onbekende artiesten te ontdekken maar ook staan er gevestigde namen als Augustines (USA) en Rondé.

Foodvillage

Om je de hele dag goed te vermaken wordt er ook erg veel aandacht besteed aan eten, drinken, relaxen maar ook ontdekken! Dit jaar wordt er een heus ‘Foodvillage’ ingericht, waar je heerlijk kunt eten. Van de Franse keuken tot Indiase keuken, alles is er! Wij zijn hier natuurlijk ontzettend benieuwd naar want zeg nou zelf, die laffe hamburgers op de meeste festivals zijn we meer dan zat!

Ridiculously Good

Deze zomer zijn wij ook te vinden op Festival The Brave! Naast het ontdekken van nieuwe artiesten, willen wij jullie ook ons Ridiculously Good verhaal laten ontdekken. Proef, voel, zie, hoor, beleef en geniet! Festival The Brave en Ridiculously Good… Wil jij zien wat we voor jullie in petto hebben en ons komen bezoeken tijdens dit gave festival?

Voor meer informatie over het festival ga je naar festivalthebrave.nl

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Post a Comment

1
Lees vorig bericht:
garnalensalade recept
Klassieke garnalen cocktail met een pittig randje

Alles met garnalen vind ik lekker, voor een goede 'Gamba's al Ajillo' of 'Pil Pil' kunt je mij 's nachts wakker...

Sluiten