courgette cupcake recept

6 x gezonde taartjes en cake

Dat ik van lekker eten houd is geen nieuws, dat ik van taartjes, koekjes, chocolade en cakejes houd ook niet, die maak ik dan alleen wel op een gezondere manier. Ik ging laatst even door mijn recepten heen en ik begon direct te watertanden. Oja dat recept was zo lekker en die, oh en ja die ook, zo ging dat door en daardoor ben ik weer wat gezonde taartjes en cake gaan maken. De recepten staan natuurlijk al op EerlijkerEten, maar sommige staan zo ver weg, dat ik dacht; ik ga een top 6 voor jullie maken. Makkelijk, overzichtelijk en voor mij weer goed om de recepten die ik weer wil maken op een rijtje te hebben staan ;) Welk recept is jou favoriet?

Beestachtig gezonde brownies

Chocolade doet het bij mij altijd goed en die combinatie met pindakaas maakt het helemaal een topper! Houd je niet van pindakaas? Vervang het dan door amandelpasta of houd het bij alleen chocolade ;)

Amandel merengue met kokos en citroen(cake)

Merengue is een van mijn favorieten, heerlijk dat eiwitschuim alleen tsja die geraffineerde suikers die erin zitten maken het natuurlijk niet al te best voor je lichaam. Ik heb het zonder geraffineerde suikers gemaakt en de combinatie met kokos en citroen is echt een smaaksensatie waar je heel gelukkig van gaat worden!

Cheesecake zonder suiker

Cheesecake zonder geraffineerde suiker? Oeh dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn :D maar het kan en ook nog eens zonder de cheese… Klinkt spannend? Ik zou zeggen probeer het, en je staat daarna van jezelf te kijken. Vertel mensen vooral niet dat er geen creamcheese en slechte suikers in zitten, laat ze proeven en ervaar hun reacties!

Het vrolijkste frambozen taartje

Dit taartje ziet er zo gezellig uit dat ik er echt vrolijk van word! Frambozen zijn echt een heerlijke fruitsoort waar ik graag mee bak. Heb je een etentje waar je mensen wilt verassen met iets lekkers zonder dat ze er een schuldgevoel aan over houden? Try these!

Chunky chocolade pompoencake

Pompoen en chocolade dat is echt een verassende combinatie!

Classy courgette cupcakes 

Courgette in een cakeje? Ja hoor, dat maakt het heerlijk luchtig en je proeft er niks van ;)

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1
Read previous post:
groenteplatter met dipsaus
Gekleurde groenteplatter met dip!

Hoe leuk is dit? We zijn uitgenodigd door DekaMarkt voor een blogevent waar we de mooie messenset van Thomas by...

Close